Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2015 22:12 - Нацисти в руските специални части - в рота на военното разузнаване на РФ, която е щурмувала държавните институции в Крим
Автор: ykpaina Категория: Политика   
Прочетен: 1248 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Екипът ни идентифицира подразделение на руската армия, което на 27 февруари 2014 г. около 4:30 ч. сутринта е участвало в превземането на сградите в Симферопол, където са разположени органите на властта. Това е била 7-а гвардейска десантно-щурмова (планинска) дивизия – подробности за нея можете да прочетете в Wikipedia. Оказа се също, че един от десантчиците от разузнавателната рота, участвал в тази военна операция, същевременно членува в неонацистка групировка. Казва се Станислав Николаевич Раменский от военно поделение № 61756. На 14 април 2014 г. е награден с медал „За връщането на Крим“.

image
Руският неонацист от специалните части на РФ Станислав Раменский пред Министерския съвет на Автономна република Крим през февруари 2014 година

При разследването за участието на руската армия във военния конфликт в Източна Украйна нашият екип откри профила на Станислав Раменский: https://vk.com/mixmake. Той използва псевдонима Святослав Мудрий /Святослав Мъдрият – б. пр./.
Снимката по-горе е направена пред сградата на Министерския съвет на Автономна република Крим, превзета от добре въоръжено военно подразделение без опознавателни знаци. Раменский е качил тази снимка на 6 юли 2014 г., няколко месеца след анексирането на Крим от Руската федерация. Снимката е достъпна и в резолюция 2560 Ч 1714.

image
Снимка, публикувана от Кримската информационна агенция на 1 март 2014 година

На 1 март 2014 г. Кримската информационна агенция публикува няколко снимки на въоръжени мъже, които са взели под контрол органите на властта в Крим – по-подробно тук:http://www.kianews.com.ua/news/centr-simferopolya-polnostyu-okruzhen-voennymi. Така че не може да има съмнение къде и кога е направена снимката, публикувана от Станислав Раменский.

image
Медал „За връщането на Крим“, с който е награден Раменский..

......
По-долу има още една снимка с голяма резолюция 2560 Ч 1920, която Станислав Раменский е публикувал на 20 август 2014 г. На снимката той държи знамето на военното разузнаване на Руската федерация. Мястото, където е направена снимката, не е определено. На снимката може да се види татуировка, каквато обикновено си правят членове на неонацистки руски групировки.

image

.....
В профила му има и други снимки, които не се нуждаят от коментар – например, тази свастика, която в неоезическите среди се нарича „звездата на Инглия”.

image

Вече са идентифицирани доста руски войници от специалните части, които са участвали във военните действия в Украйна. Но участието именно на този войник е пълна ирония.
Руски неонацист, който в редиците на руската армия е тръгнал „да освобождава Крим от фашистите“, публикува снимка на медал, получен за военна операция, която Кремъл отричаше повече от година.

Целият материал - bg.informnapalm.org






Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ykpaina
Категория: Други
Прочетен: 1313375
Постинги: 705
Коментари: 146
Гласове: 2553
Блогрол
1. ТV онлайн - Украйна
2. Радио онлайн - Украйна
3. Филм "РЕВОЛЮЦИЯ НА ДОСТОЙНСТВОТО" - на украински с немски субтитри
4. Филм "РЕВОЛЮЦИЯ НА ДОСТОЙНСТВОТО" - на украински с английски субтитри
5. Филм "РЕВОЛЮЦИЯ НА ДОСТОЙНСТВОТО" - на украински с руски субтитри
6. Кога, защо и как „Хрушчов подари Крим на Украйна”
7. СТОПФЕЙК - САЙТ ЗА РУСКАТА ПРОПАГАНДНА МАШИНА И ТОТАЛНОТО РАЗМИНАВАНЕ С ИСТИНАТА
8. Физиономията на руSSкия фашизъм
9. ТОП ФАКТИ за руските ЛЪЖИ за Украйна
10. РУСИЯ - ИЗНОСИТЕЛ НА ТЕРОРИЗЪМ
11. ПОДАРЪК ЗА РАШИСТИ
12. Обикновените зомбита. Как действа лъжата
13. InformNapalm
14. ФСБ в Украйна
15. Първият украински Майдан - „Революцията върху гранита”
16. УКРАИНА 2015 - пропагандистки филм от 2012 (!) година, който показва война на територията на Украйна (в случай, че се ориентира към ЕС и НАТО, а не към Евразийския съюз)
17. ФИЛМ: КРИМИНАЛНАТА ОКУПАЦИЯ НА УКРАЙНА - Криминальная оккупация. Янукович и его банда.