Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2016 14:09 - Кремъл, 2013 година - подготовката за войната срещу Украйна е в пълен ход (снимки, видео)
Автор: ykpaina Категория: Политика   
Прочетен: 1120 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 29.10.2016 14:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Както съобщава украинският сайт „Миротворец”, при изучаването на информацията от хакнатата електронна поща на помощника на Путин Владислав Сурков (рождено име – Асланбек Дудаев) са открити писма, които доказват престъпленията на руските власти срещу Украйна.

29 ноември 2013 година. Въпросът за нападението срещу Украйна е отдавна решен в Кремъл. На следващия ден (30 ноември 2013) ще бъдат зверски разпръснати студентите на Майдана в Киев. А през това време в Кремъл работят активно над извършването на преврат в украинската Автономна република Крим с цел по-нататъшното и́ анексиране. Но агресорът е изправен пред проблем – той търси пролуки в украинското законодателство, за да може да бъде внушено на международната общност, че спецоперацията по анексирането (скоро всички ще научат тази дума) на АР Крим е било „законно” и отговарящо на украинските закони. Но не им се получава.
В приемната на Сурков е изпратена аналитична „Справка за избирателната система в Автономна република Крим (АРК) и град Севастопол” от  Б. Рапопорт, заместник-началник управление при президента на РФ за социално-икономическо сътрудничество с държавите членки на ОНД, Република Абхазия и Република Южна Осетия. 
Не става в съответствие с украинското законодателство. Взето е решение да бъдат подготвени „народни” кметове и „народни” премиери за АР Крим и да бъде стартиран проекта, наречен „народен референдум”.

image

image
image

5 декември 2013 година. На този ден в Севастопол има автопробег срещу жестоките действия на „Беркут”.  В Киев продължава издирването на безследно изчезналите след жестокото разпръсване на студентите на 30 ноември /няколко десетки души се водят безследно изчезали и до днес – б.пр./.
А същевременно в Москва на адрес Старая площадь 6, вх. 3-Б, ст. 432 в 20:00 ч. се провежда т.нар. „съвещание за перспективите на социално-икономическото развитие на Крим”, ръководено от Сурков. Без нито един представител на Украйна. /Защо в кремъл се вълнуват от развитието на район в съседна страна? Няколко месеца преди уж хората в този район да решат, че искат да се отделят от Украйна и „да бъдат в русия”? – б.пр./ Те вече знаят, че ще нападнат. Приключват последните приготовления преди войната”.

image

image

На 18 декември 2013 година в Кремъл е в пълен ход подготовката за войната срещу Украйна. Русия готви вербовъчни предложения за редица украински медии:

«18 декември 2013 година. Броят на демонстрантите на Майдана продължава да расте. Центърът на Киев е блокиран от автобуси с пазители на реда. В Москва заявяват, че искат да преименуват улица в чест на киевския „Беркут”. Но в Кремъл започват да нервничат. Руската пропагандна машина, работеща в Украйна, непрекъснато прави засечки. Москва губи контрол над ситуацията в Киев и не може да я управлява. Трескаво се търсят решения за взимането под контрол на украинското информационно пространство. Кремъл иска да му бъде предоставена изчерпателна картина на телевизионната инфраструктура в Украйна. Привлечени са професионалисти в областта на манипулирането на общественото съзнание.
Генералният директор на главните пропагандаторски руски телевизии (ОРТ и Первый канал) Константин Ернст изпълнява спуснатото отгоре поръчение и изпраща съответната информация от адреса 
first@1tv.ru в приемната на Сурков. Подготовката за активната фаза на войната срещу Украйна е в пълен ход.”

image
image
image

image

Тепърва на бял свят ще излизат още и още неопровержими документи (за пред съда в Хага), доказващи това, което украинците усещаха още от края на 2013 г., а най-прозорливите - и години по-рано - ролята на русия в дестабилизирането на Украйна.


И пак клипчето от 2012 (!) година – пропагандисткият филм „Украина 2015”, който показва война на територията на Украйна (в случай, че тя се ориентира към ЕС и НАТО, а не към Евразийския съюз). 






Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ykpaina
Категория: Други
Прочетен: 1306610
Постинги: 705
Коментари: 146
Гласове: 2553
Блогрол
1. ТV онлайн - Украйна
2. Радио онлайн - Украйна
3. Филм "РЕВОЛЮЦИЯ НА ДОСТОЙНСТВОТО" - на украински с немски субтитри
4. Филм "РЕВОЛЮЦИЯ НА ДОСТОЙНСТВОТО" - на украински с английски субтитри
5. Филм "РЕВОЛЮЦИЯ НА ДОСТОЙНСТВОТО" - на украински с руски субтитри
6. Кога, защо и как „Хрушчов подари Крим на Украйна”
7. СТОПФЕЙК - САЙТ ЗА РУСКАТА ПРОПАГАНДНА МАШИНА И ТОТАЛНОТО РАЗМИНАВАНЕ С ИСТИНАТА
8. Физиономията на руSSкия фашизъм
9. ТОП ФАКТИ за руските ЛЪЖИ за Украйна
10. РУСИЯ - ИЗНОСИТЕЛ НА ТЕРОРИЗЪМ
11. ПОДАРЪК ЗА РАШИСТИ
12. Обикновените зомбита. Как действа лъжата
13. InformNapalm
14. ФСБ в Украйна
15. Първият украински Майдан - „Революцията върху гранита”
16. УКРАИНА 2015 - пропагандистки филм от 2012 (!) година, който показва война на територията на Украйна (в случай, че се ориентира към ЕС и НАТО, а не към Евразийския съюз)
17. ФИЛМ: КРИМИНАЛНАТА ОКУПАЦИЯ НА УКРАЙНА - Криминальная оккупация. Янукович и его банда.